Denumirea investitiei:Pensiune Agroturistica Crivaia
Autoritatea contractanta: S.C.Crivaia Agro Tour S.R.L
Amplasamentul: jud. Caras - Severin, loc. Valiug, Crivaia

Tema de proiectare lansata de catre investitor prevede executarea unei pensiuni agroturistice, in zona Crivaia accesibila din drumul national DJ 582. Planul general prevede ocuparea parcelei de 1090 mp cu o constructie parter + etaj + mansarda, cu subsol general, si amenajari exterioare: parcaje, alei, plantatii, imprejmuiri, intr-o formula de organizare care sa atraga clientii.
Investitia vizeaza crearea unui reper bine individualizat in cadrul zonei turistice Semenic pentru care se estimeaza o revitalizare in urmatorii ani. Pensiunea agroturistica va cuprinde sectorul de cazare cu 10 camere de 2 locuri cu grup sanitar propriu cu dus, dispuse la etaj si mansarda si in plus 2 camere pentru cazarea angajatilor. Parterul va fi ocupat de spatiile comune : hol acces cu salon si bar, mic restaurant cu bucataria aferenta si circulatia verticala asigurata de scara interioara. Subsolul adaposteste spatii utilitare (centrala termica, magazii) si spatii pentru zona de agrement.
Conformarea cladirii precum si echiparea si dotarea ei se va face la nivelul de clasificare « 3 margarete », conform Normelor metodologice emise de Ministerul Turismului, aprobate cu Ordinul nr 510 / 2002, respectandu-se Criteriile minime privind clasificarea pensiunilor turistice, precum si Caracteristicile functionalcomerciale si criteriile minime privind clasificarea structurilor de primire turistice cu functiuni de alimentatie, destinate servirii turistilor.
Parterul cladirii este rezervat functiunilor comune. Asfel, din holul de acces, controlat de barul-receptie, se asigura distributia circulatiilor catre acestea :
- salon, spatiu de asteptare – relaxare tip living-room cu semineu, conformat ca si un buzunar al holului
- sala restaurant, amenajata intr-un spatiu alveolat, dispus la fatada principala cu deschidere la o terasa partial acoperita
- casa scarii care asigura circulatia verticala in cadrul cladirii

In relatie directa cu restaurantul a fost amplasata bucataria, cu acces din casa scarii, care cuprinde spatii de depozitare, prelucrare primara si preparare a hranei.
Etajul cladirii este rezervat in exclusivitare sectorului de cazare, acesta cuprinzand sapte unitati de cazare egale ca si suprafete si ca si conformare.
Mansarda cladirii adaposteste cinci unitati de cazare (din care 2 sunt destinate cazarii personalului pensiunii) similare celor de la nivelul inferior si un spatiu utilitar (pentru lengerie, accesorii curatenie etc), oficiul sectorului de cazare dispus in cadrul podului.
Subsolul general adaposteste spatii utilitare si de agrement, astfel :
- grup sanitar pe sexe
Spatii utilitare
- spatiul centralei termice amplasat pe coltul din amonte – dreapta al cladirii, cu deschidere la o curte de lumina partial acoperita, gandita sa asigure depozitarea combustibilului lemnos necesar.
Tot aici s-a dispus tabloul electric general. Cosul centralei este adosat peretelui exterior, cuplat cu cosul semineului, pe fatada laterala dreapta.
- spatii de depozitare in trei incaperi de tip pivnita, pentru legumefructe, conserve si semipreparate etc
- vinoteca, pivnita de vinuri
Spatiile de agrement sunt rezervate pentru activitati de relaxare si refacere cu spaliere la pereti, masa de tenis etc. Aceste spatii sunt deschise catre o curte interioara.